Salamini Italiani alla Cacciatore DOP | Levoni

Artikel 3 van 12
€ 8,95 (inclusief btw)

GESCHIEDENIS EN
INTERESSANTE FEITEN

Cacciatore en cacciatorini waren de salami die de jager tijdens zijn jacht samen met zijn brood meebracht voor een onberispelijke "lunch". De juiste hoeveelheid vet, energie en edele eiwitten die rijk zijn aan vertakte aminozuren. Zonder te vergeten dat het op een sneetje rustiek brood vroeger een ongeëvenaard genot was, en nog steeds is.

ORGANOLEPTISCHE
EIGENSCHAPPEN

De salamini italiani alla cacciatora DOP worden geproduceerd met varkensvlees, zout, peper, een delicate kruiden en, traditioneel, een snufje knoflook. Aan het einde van de rijping - langzaam en grondig - zijn ze klein van formaat, ongeveer 200-250 gram, met een licht gebogen vorm, de plak is stevig en homogeen. De kleur is egaal robijnrood, met goed verdeelde vetkorrels. Het karakteristieke aroma van gerijpte salami, van gerijpt vlees, met een vakkundig uitgebalanceerde kruiden.

Verwijder de vormpjes, verwijder vervolgens het omhulsel en snijd ze met een mes om een beetje dikke plakken te krijgen. Je kunt het ook met een mes op een houten plank naar de tafel brengen, zodat iedereen zijn eigen plak kan snijden.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,25 Kg
© 2013 - 2024 Pomino Italiaanse Delicatessen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.